Ga naar hoofdinhoud

Kristina Sprehe traint niet meer bij Jürgen Koschel

Kristina Sprehe en Desperados

Desperados staat niet langer  in Hagen bij Jürgen Koschel op stal. Kristina Sprehe, die met Desperados deel uit maakte van het Duitse EK-dressuurteam, bleek de trainingen niet te kunnen combineren met haar dagelijkse werkzaamheden.

De dagelijkse reistijd van minimaal twee uur, heen en weer naar de stallen van Koschel, is de reden waarom de samenwerking wordt beëindigd. Kristina heeft naast het trainen van Deperados de verantwoordelijkheid over stoeterij Sprehe in Benstrup.

“Het waren werkelijk vijf geweldige jaren met Kristina”, reageert Jürgen Koschel. “Ze heeft zich bijzonder goed ontwikkeld en we hebben gezamenlijk veel bereikt. We zijn op harmonieuze wijze uit elkaar gegaan. Ik vind het erg jammer, maar we hebben samen besloten dat af en toe trainen niet effectief genoeg zou zijn.”

Voorlopig neemt de Duitse bondscoach, Monica Theodorescu, de training van Kristina en Desperados over.

Bron: Horses / dressursport-deutschland.de

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook