Ga naar hoofdinhoud

Langehanenberg en Damsey oppermachtig in GP-kür Mannheim

Update - Video
Helen Langehanenberg met Damsey FRH Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met een score van 80.350% was Helen Langehanenberg zojuist met Damsey FRH niet te kloppen in de Grand Prix kür op muziek in Mannheim. De Duitse amazone, die met de Dressage Royal-zoon is opgenomen in het Duitse B-kader kreeg bijne vier procent meer dan haar landgenote Beatrice Buchwald met Daily Pleasure. Deze score was voor het paar en nieuw persoonlijk record en leverde een unanieme eerste plaats op bij de jury.

Buchwald kreeg voor haar kür met de zestienjarige De Niro-ruin een totaalscore van 76.750% en werd gevolgd door Hendrik Lochthowe met Meggle’s Boston. De Duitse ruiter kreeg 76.025% op zijn protocol voor zijn proef met de elfjarige KWPN-hengst van Johnson en bleef op zijn beurt ruim drie procent voor op de rest van de concurrentie.

Top vijf

De vierde plaats in deze rubriek was eveneens voor een Duitse combinatie. Nadine Husenbeth reed de achttienjarige Fidermark-dochter naar een score van 72.675% en werd gevolgd door Sascha Schulz met Luizao (v. Leandro). Deze combinatie uit Luxemburg kreeg 70.800% op het protocol.

 

Bekijk hieronder de winnende proef van Langenhanenberg:

 

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook