Ga naar hoofdinhoud

Larmoyeurs Aston Martin: ‘Hij staat gewoon op stal’

Exclusief
Foto: Melanie Brevink

Al enige tijd ging het bericht rond dat Christa Larmoyeurs Aston Martin geëuthanaseerd zou zijn. De zoon van Uphill raakte in januari ernstig geblesseerd en werd teruggetrokken voor de sport. Een grote slag voor Larmoyeur die juist weer met Aston volop in training was na het ongeluk waarbij het paard zijn oog verloor.

Ook Christa Larmoyeur zelf had al de nodig berichten binnen gekregen over het overlijden van Aston Martin. “Ik denk dat het misverstand op de hengstenkeuring in Den Bosch is ontstaan, toen Marian Dorresteijn en public  vertelde dat Aston niet meer onder ons was,” legt Christa uit aan Horses. “Mijn mobiel puilde direct uit van de steunbetuigingen. Toen heb ik het KWPN gebeld die Dorresteijns tekst gerectificeerd heeft. Dat hebben natuurlijk een hoop mensen niet meegekregen.”

‘Gewoon’ op stal

“Aston staat ‘gewoon’ op stal en het gaat naar omstandigheden goed met hem,” vertelt Larmoyeur verder. “De kans is heel groot dat hij weer de wei op mag en zo de rest van zijn leven bij ons kan blijven!”

Morgen eerste gesprekken

Ondertussen is Christa Larmoyeur druk met de sollicitatieprocedure voor de vervanging van Hennie Roffel die de stal verlaat. “Ik heb veel sollicitaties binnen gekregen, waaronder een aantal hele leuke. Morgen begin ik met de eerste gesprekken.”

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook