Ga naar hoofdinhoud

Laura Tomlinson-Bechtolsheimer zwanger

Laura Tomlinson-Bechtolsheimer, hier met Mistral Hojris.

Laura Tomlinson-Bechtolsheimer en haar man Mark zijn in blije verwachting van hun eerste kindje. Dit maakten zij vandaag bekend op facebook. De dressuuramazone is in juli uitgerekend.

Tomlinson-Bechtolsheimer voelt zich tot nu toe goed en wil blijven rijden en op wedstrijd gaan zolang ze zich in orde voelt.

De Britse amazone trouwde in maart 2013 met de polo-professional Mark Tomlinson.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook