Ga naar hoofdinhoud

Linda Verwaal wint finale Mondial Foods Cup

Linda Verwaal

De finale van de Mondial Foods Cup Subtop Dressuur werd gisteravond verreden in Bathmen tijdens Bathmen te Paard. Onder grote belangstelling won Linda Verwaal met de Trakehner Boeve's K3 Noir  de kür op muziek voor Nicky Broxterman en Wiep Kwakernaak.

De vijftien beste ruiters en amazones die zich wisten te plaatsen uit drie selectiewedstrijden voor deze finale reden een Kür op Muziek in de klassen ZZ-zwaar, Lichte Toer en Grand Prix. Top trainster Coby van Baalen gaf naar iedere kür een kort commentaar en verzorgde enkele clinics.

Met een score van 73,19% was amazone Linda Verwaal uit Enter met haar paard Boeve’s K3 Noir (v. K2) volgens de jury de allerbeste van de avond. Nicky Broxterman reed met haar paard Watoeshi (v. Rousseau) een score van 72.44 % goed voor een tweede plaats. Op de derde plaats eindigde met een score van 70,82 % Wiep Kwakernaak met Custom Zadels Winona (v. 00 Seven).

Deze succesvolle dressuuravond staat ook volgend jaar weer op het programma Bathmen te Paard en dan krijgt de  competitie de naam: Jabat Cup.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses/persbericht

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook