Ga naar hoofdinhoud

Lingh tijdens CHIO Rotterdam weer in Nederland

Karin Offield Lingh CHIO RotterdamTijdens CHIO Rotterdam, dat op 18 juni begint, verschijnen ook KWPN-hengst Lingh en zijn Amerikaanse eigenaresse en amazone Karin Offield in de ring.

Karin Offield streek in Veghel neer en hervatte haar training bij Anky van Grunsven. Eind 2008 trainde de Amerikaanse amazone ook al bij Van Grunsven ,,Ik heb afgelopen winter een fantastische tijd gehad bij Anky en voelde me als een vis in het water in de Europese dressuurwereld. Dit is wat ik wil. Ik heb Amerika dus voorlopig vaarwel gezegd”, aldus Offield.

,,Ik kan niet wachten”, zegt Offield over haar wedstrijdrentree tijdens CHIO Rotterdam. De amazone kan op veel publiek rekenen, want Lingh, het voormalig toppaard van Edward Gal, is nog steeds erg populair in Nederland.

Lees ook:
Achtergrondartikel Lingh (v. Flemmingh)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook