Ga naar hoofdinhoud

Lisanne Zoutendijk op podium Young Riders kür

De overwinning in de Young Riders kür in het Belgische Lier was zojuist met ruim een procent verschil voor Charlotte Defalque met Botticelli. De Belgische amazone kreeg 72.775% voor haar kür en verwees hiermee haar landgenote Sanne Kielenstyn naar de tweede plaats. Lisanne Zoutendijk legde met Kostendrukkers Watteau beslag op de derde plek.

De proef van Defalque en de negenjarige KWPN-ruin leverde geen unanieme eerste plaats op, het Oekraïense jurylid bij  H zag de combinatie zelfs op de zevende plaats, maar door de score van 76.125% van het Russische jurylid bij M was de gemiddelde score van 72.775% goed voor de eerste plek.

Kielenstyn en de tienjarige Air Miles PB kregen 71.550% van het jurykorps en Zoutendijk zag voor haar kür met de twaalfjarige Jazz-zoon een totaal van 70.950% op haar protocol staan.

De vierde plaats was voor Charlotte Fry met Z Flemmenco.  Het Britse duo kreeg 69.775% en dat was net iets meer dan de 69.700% van Zoe de Booij en haar twaalfjarige Wodan.
Pauline Leffelaar eindigde op de zesde plaats met Bon Ami, voor Amy van Dijk met Vincent, die op hun beurt weer voor Skylar Bos met Belladena eindigden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook