Ga naar hoofdinhoud

Lotje Schoots derde in Intermédiaire

Lotje Schoots en Equitop Torricelli. Foto: Yvonne Termeer

Lotje Schoots schopte het vanmiddag tot de derde plaats in de Intermédiaire voor ruiters onder de 25 jaar. Schoots reed de twaalfjarige KWPN-ruin Equitop Torricelli LS (v. Florestan I) naar een gemiddelde score van 69,34%. Het Franse jurylid Jean-Michel Roudier waardeerde de amazone zelfs met 72,37%.

De Duitse Sanneke Rothenberger won de rubriek met Deveraux (v. De Niro). Het duo scoorde 73,68%. Haar landgenote Annabel Frenzen eindigde als tweede. Zij reed Coriander-zoon Cristobal naar 71%.
Diederik van Silfhout bemachtigde de vierde plaats met Vorst D (v. Hors la Loi II). Danielle Heijkoop eindigde op een gedeelde zesde plaats met Siro (v. Gribaldo).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook