Ga naar hoofdinhoud

Marjan Hooge tweede in landenproef junioren op Zeeland Outdoor

Marjan Hooge, hier met Fulltime.
Op het CDI Zeeland Outdoor in Nieuw en Sint Joostland heeft Marjan Hooge gisteren in de landenproef voor junioren een tweede plaats behaald door haar paard Fulltime (v. Fidermark) naar  70,766% te rijden. De overwinning ging naar de Duitse amazone Kristin Biermann. Zij reed de KWPN-ruin Zwetcher (v. Sir Sinclair), die voorheen door Sheela van Bregt in de Lichte Tour werd uitgebracht,  naar de winnende score van 71,081%.

De Duitse Alexa Westendarp, dochter van dressuurechtpaar Ines en Johannes Westendarp, reed de Hannoveraanse ruin Der Prinz met 70,721% naar de derde plaats.

In de U25 ging de overwinning naar de Deense amazone Cathrine Dufour die met de twaalfjarige Atterupgaards Cassidy 71,240% bijeen reed. De Belgische Jorinde Verwimp en Tiamo volgden met 69,845% op de tweede plaats. Jill Huybregts reed haar Rousseau-zoon Zamacho Z naar 68,682% en eindigde daarmee op de derde plaats. Dinja van Liere, die op de eerste dag de U25 won, eindigde nu op de vierde plaats. Zij scoorde met de ervaren Hexagon’s Roumanda (v. Rubiquil) 68,488%.

Vanmiddag rijden de junioren de individuele proef en voor de U25-combinaties staat de kür op muziek op het programma.

Klik hier voor de uitslagen junioren.
Klik hier voor de uitslagen U25.

Bron: Horses.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook