Ga naar hoofdinhoud

Mosterd na de maaltijd: KWPN zet catalogi Pavo Cup en Blom Cup online

KWPN Kampioenschappen 2018 - Foto: Rick Helmink

Voor de liefhebber van een gedrukte catalogus komt het een beetje als mosterd na de maaltijd, maar het KWPN heeft vandaag aan het einde van de middag de catalogi van de Pavo Cup en de Blom Cup online gezet. In de gedrukte versie ontbreken de deelnemers aan deze dressuur- en spring Cups. Alleen de keuringspaarden staan in het boekje.

De opzet van de huidige catalogus was één van de laatste acties van de met bijzonder verlof gestuurde KWPN-directeur Johan Knaap. Hij vond het niet nodig dat de jonge sportpaarden in het boekje werden opgenomen.

Verklaring KWPN

Het KWPN legt het als volgt uit: “Dit jaar bevat de catalogus van de KWPN Kampioenschappen de gegevens van de paarden die in actie komen op de Fokkerijdag, vrijdag 17 augustus. De deelnemende paarden aan de Blom Cup en de Pavo Cup zijn hierin niet meegenomen. Enerzijds heeft dat zijn oorsprong in het feit dat er in voorgaande jaren slechts enkele catalogi op de ‘sportdagen’ werden verkocht, anderzijds worden er met name voor de Blom Cup nog inschrijvingen geaccepteerd na het ter perse gaan van de catalogus.”

Catalogus Pavo Cup

Catalogus Blom Cup

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KWPN

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook