Ga naar hoofdinhoud

Droomscore voor Denise Nekeman in Compiègne

Denise Nekeman met Boston STH

In het Franse Compiègne waren de Nederlandse dressuuramazones oppermachtig in de young riders team test. Denise Nekeman en Boston STH (v. Johnson) pakten met een droomscore de koppositie.

De juryleden waren het unaniem met elkaar eens dat deze combinatie als winnaars uit de strijd moest komen. Zij beloonden Nekeman’s proef met een score van maar liefst 75,351%. Tweede werden Dana van Lierop en Equestricons Walkuere (v. Romanov) met een percentage van 72,149, gevolgd door Jeanine Nekeman met Vlingh (v. Flemmingh). Het duo scoorde 71,842%.

Op de vierde plaats eindigden Jasmien de Koeyer en TC Take It Easy (v. Florestan I) met 70,307% en de Belgische Alexa Fairchild sloot met Sunrise (v. Sion) en een score van precies 70% de top vijf af.

Rosalie Bos en Equestricons Bolita (v. Uptown) namen de zesde plek in met 69,693%. Lotte Meulendijks en MDH Parole (v. Pasolongo) werden zevende met 69,430%, Franka Loos en G G Flo Cadanza (v. Florencio I) pakten de achtste plek en Jeanine Nieuwenhuis werd met Hexagon’s Baldacci (v. Havidoff) en een score van 68,553% negende.

Twee podiumplaatsen in Inter II
In de Intermediaire-rubriek voor U25-ruiters werden door twee Nederlandse amazones twee podiumplaatsen veroverd. Anne Meulendijks en MDH Avanti (v. United) scoorden 70,105% en werden tweede. Kim Schmid en Theodoor (v. Metall) pakte de derde plek met een percentage van 69,263. De winst ging naar Juan Matute Guimon en Don Diego Ymas.

Jill Huybregts en Eventz Zamacho Z (v. Rousseau) werden met een percentage van 68,632 zesde. De twaalfde plaats was voor Eline Hartog en Verdi.

Alweer winst voor Devroe in Inter I
De Belgische ruiter Jeroen Devroe is op dreef met Aaron (v. Florencio I). Opnieuw won hij de proef en scoorde dit keer 73,263%. Françoise Hologne-Joux en Warhol scoorden precies 72%, wat resulteerde in een tweede plek. Christoph Koschel werd met Sissy 417 (v. Sir Donnerhall) derde.

Meerdere Nederlanders kwamen van start. Op de elfde plaats eindigden Jeroen Okkema en Armany Z.I. (v. Jazz) met 67,684%. Daniëlle Keur en River’s Modor (v. Rafurstinels) werden 20ste met een percentage van 65,842, gevolgd door Jeff Heijstek en Kostendrukkers Zarino (v. Special D) met 65,579%. Koosje Mulders werd 24ste en Marielle Hoefsmit 30ste.

Bekijk hier de uitslagen van de young riders.
Bekijk hier de uitslagen van de Inter II.
Bekijk hier de uitslagen van de Inter I.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook