Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe sponsor voor Tommie Visser

Tommie Visser Peoples Blue OceanDressuurruiter Tommie Visser is opgenomen in het GP People team. GP People ondersteunt een aantal jonge ruiters ondermeer in financieel opzicht bij de beoefening van de dressuur- en springsport. Tommie’s toppaard Blue Ocean zal voortaan onder de naam GP Peoples Blue Ocean aan de start verschijnen.

De werknemers van GP People delen een gezamenlijke hobby, de paardensport, en maken gebruik van de Groene Voorwaarden zoals deelname aan clinics, bezoek aan grote evenementen en lease-auto’s met trekkracht.

Bron: Tommie Visser

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook