Ga naar hoofdinhoud

Nürnberger Burg-Pokal kwalificatie voor Hannoveraner hengst Don Frederic

Holga Finken haalde met de achtjarige Hannoveraanse hengst Don Frederic de finale ticket binnen voor de   Nürnberger Burg-Pokal. Op het concours in Schenefeld moest Finken in de inloopproef nog genoegen nemen met de derde plaats. In de kwalificatie-proef stelde hij orde op zaken en won voor Kira Wulferding met Bohemian Rhapsodie (v. Belissimo M).

De imposante hengst Don Frederic die in gemeenschappelijk bezit is van Gestüt Schafhof en Paul Schockemöhle, liep onder Holga Finken een sterke draftour waarin de punten gescoord werden. Ondanks een fout in de wisselserie om de vier liep het duo naar de winst met 73.244%.

Wulferding tweede

Kira Wulferding en de Belissimo M-dochter Bohemian Rhapsodie wonnen de inloopproef, maar kwamen in de kwalificatieproef net te kort op Finken. Wulferding had zich al geplaatst voor de finale met Bundeskampioene en WK finaliste Soiree d’Amour (v. San Amour). Met Bohemian Rhapsodie lukte het opnieuw niet.

Bodyguard

Matthias Bouten werd met Bodyguard (v. Burlington) derde. De Hannoveraanse hengst heeft Bouten van Jana Freund overgenomen. De zoon van Burlington won onder meer brons op het Bundeschampionat 2014 bij de vijfjarigen.

Louisdor-Preis

Het lukte Anja Plönzke om zich met de tienjarige hengst Fahrenheit (v. Fidertanz) te kwalificeren voor de finale van de Louisdor-Preis.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron St. Georg

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook