Ga naar hoofdinhoud

Olga Boucher vervangt Febe van Zwambagt op Indoor Brabant

Febe van Zwambagt en FS Las Vegas Foto: Dominique van Dreumel

Febe van Zwambagt heeft besloten om vrijdagavond niet te starten met FS Las Vegas in de Z2 Kür op muziek op Indoor Brabant. Haar plaats wordt ingenomen door Olga Boucher en Arriba la Haya.

Febe, die in no time een plaats in het A-kader bij de junioren verworven heeft met FS Las Vegas, werd afgelopen weekend nog tweede op het NK klasse Z2, waar ze twee top proeven liet zien. Toch voelde de expressieve vos niet zo fit aan volgens de jonge amazone.
“Maandag vond Febe hem ook nog niet zo fit voelen. Toen hebben we besloten om hem een week rust te gunnen en hem door de fysiotherapeut te laten nakijken. Verder is hij meteen naar de tandarts en de hoefsmid geweest. Voor ons is het buitenseizoen heel belangrijk en dat komt er bijna aan. Als we hem dus even de rust en het helemaal checken wilden gunnen, moesten we dat deze week doen. Er is gelukkig niets ernstigs aan de hand, maar hij is nog jong en we doen het deze week gewoon even rustig aan”, legt de moeder van Febe uit.

Vrijdag avond begint de Kür op muziek in de klasse Z1 om 19.00 uur, gevolgd door de Z2 ruiters om 20.00 uur en als afsluiter komen om 21.00 uur de ZZ-Licht ruiters aan start.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook