Ga naar hoofdinhoud

Ook individuele Young Riders proef voor Zoutendijk

Lisanne Zoutendijk, hier met Kostendrukkers Watteau. Foto: Paardenkrant / Melanie Brevink - van Dijk
Bij de Young Riders op Indoor Drachten blijft Lisanne Zoutendijk onverslaanbaar. Zojuist won ze met Kostendrukkers Watteau (v. Jazz) de individuele Young Riders proef met 72.94%. De Duitse Anna-Lisa Theile en Laura Quint wisselden van plek vergeleken met de landenproef van gisteren.

De Jazz-zoon Watteau van Lisanne Zoutendijk liep de moeilijk onderdelen van de proef heel makkelijk door en de amazone kon haar score van gisteren verbeteren van 69.035% naar 72.94%. Anna-Lisa Theile verbeterde zich ook sterk met de stoere Damon Hill-zoon Ducati K. De heel correct gereden proef werd beloond met 72.15%. Laura Quint moest nu genoegen nemen met de derde plaats op de KWPN-hengst Velazquez (v. Krack C) en ook zij kreeg een hoger percentage, namelijk 70.31%.

Lisanne Zoutendijk vertelt: “Kostendrukkers Watteau is een scherp paard, met hem rij ik bij de Young Riders omdat hij in die proeven meer te doen heeft. Officieel ben ik nog junior en ik hoop met Ringo me weer in het equipe te rijden voor de Europese kampioenschappen.”

Op de vierde plaats eindigde de Britse amazone Charlotte Fry, de leerlinge van Anne van Olst scoorde met Z Flemmenco (v. Flemmingh) 69.56%. Vijfde werd de Belgische kampioene Sanne Kielenstyn op Air Miles Pb.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook