Ga naar hoofdinhoud

Oranje feestje bij Young Riders proef in Compiègne

Denise Nekeman met Boston STH

De eerste vier plaatsen van de individuele Young Riders proef in het Franse Compiègne waren voor oranje net als de vierde plaats. Denise Nekeman won de rubriek met Boston STH met in totaal 73.860%. 

Jeanine Nekeman was met Vlingh met een score van 73.509% goed voor de tweede plaats en Franka Loos legde met G G Flo Cadanza beslag op de derde plek met een totaal van 73.377%.

Dana van Lierop eindigde met Equestricon’s Walkuere net naast het podium. Het duo behaalde een score van 72.237%.
De Nederlandse amazones Rosalie Bos met Equestricon’s Bolita en Jasmien de Koeyer met TC Take it Easy eindigde op de achtste en negende plaats.

Klik hier voor alle uitslagen van de individuele Young Riders Proef.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook