Ga naar hoofdinhoud

Ponyamazone Jessica Leenders scoort hattrick in Nice

Op CDI Nice heeft Jessica Leenders goede zaken gedaan bij de pony's. Met haar Boldermans Boston, een zevenjarige vosruin van Accres Bowe, won de zestienjarige amazone alle drie de proeven. In de landenproef behaalde het duo 69,103% en daarmee ook een derde B-kaderscore. In de individuele proef kwam het resultaat uit op 69,958% en in de kür op 71,542%.

Jessica Leenders kreeg Boldermans Boston als driejarige onder het zadel en leidde hem zelf op. In juni van dit jaar debuteerde het duo internationaal in Roosendaal. Vorige maand reden ze in Diepenbeek hun eerste concours over de grens. De in Nice behaalde scores betekenen een nieuw internationaal record voor de combinatie.

De Nederlandse deelname bij de pony’s bestond verder uit Denise Hulsebos met JMH Painted For Gold (v. De Luxe Go for Gold). Zij reden 66,325% in de landenproef, 63,890% in de individuele proef en 66,917% in de kür bijeen.

Lichte Tour twee keer voor Van der Horst

Dominique van der Horst was goed op dreef in de Lichte Tour. Met de twaalfjarige Oldenbuger Bones (v. Royal Hit) eindigde de amazone in de Prix St. Georges met 68,079% als derde. In de Intermédiaire I zette het duo de winnende score van 69,684% neer. In de kür herhaalden ze dat kunstje: eerste met 72,150%.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook