Ga naar hoofdinhoud

Prachtige vijfde plaats voor Minderhoud

Hans Peter Minderhoud Exquis Nadine Olympische SpelenHans Peter Minderhoud reed met Exquis Nadine een verrassend mooie proef en werd daarvoor door de jury beloond met 75,100%, hij eindigde daarmee op de vijfde plaats in het klassement. Horses.nl-correspondent Fabian Brockötter sprak de tevreden Minderhoud direct na de proef.

,,Ik ben erg blij met mijn proef”, jubelt Minderhoud. Hij maakt er direct een grap achteraan. ,,Ik had een aanloopje nodig met een matige Grand Prix, maar nu laat ik het toch zien.”

,,Ik liep in het galopgedeelte iets voor op de muziek, ik moest hem dus even inhouden voor de uitgestrekte galop”, is hij toch nog even kritisch over zijn proef. Hij is dolblij met zijn vijfde plaats in het eindklassement. ,,Ik zou van tevoren echt getekend hebben voor een individueel achtste plaats. Met de zilveren teammedaille ben ik ook ontzettend blij.

De Olympische Spelen zitten er op voor Hans Peter Minderhoud. ,,Ik verheug me erop om naar huis te gaan. Ik heb zin in friet en frikandellen, die hebben ze hier niet.”

Foto: ANP/Robin Utrecht
Klik hier voor een grotere afbeelding.

Lees ook:
Anky wint olympisch goud

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook