Ga naar hoofdinhoud

Rath en Totilas koersen op deelname wereldbekerseizoen

Matthias Alexander Rath met Totilas
Klaus Martin Rath kondigt aan dat zijn zoon Matthias Alexander en Totilas (v. Gribaldi) waarschijnlijk in de herfst weer in de wedstrijdring verschijnen. Rath en Totilas laten de nationale kampioenschappen en het EK aan zich voorbij gaan, maar hebben het komende wereldbekercircuit op de planning gezet.

“Totilas wordt nu langzaam weer getraind. We hebben de tijd, we staan niet onder druk”, verklaarde Klaus-Martin Rath tegenover Dieter Ludwig. De inmiddels dertienjarige hengst verscheen in juni vorig jaar tijdens het Duitse kampioenschap in Balve voor het laatst in de wedstrijdring. Na de wereldbekerwedstrijden staan in principe de Wereldruiterspelen in Normandië op de to do-list van Totilas.

Voormalig olympisch kampioene Ann Kathrin Linsenhoff zal dit weekend tijdens het Wolkenkratzer-Festival in Frankfurt voor het eerst in zes jaar weer in het openbaar in de dressuurring verschijnen met haar elfjarige dochter Marie-Liselott en stiefzoon Matthias Alexander Rath. Klaus-Martin Rath zorgt voor commentaar tijdens de demonstratie.

Bron: Horses / Ludwigs-pferdewelten.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.