Ga naar hoofdinhoud

Reynolds en Vancouver K winnen ook Special in Fritzens

Judy Reynolds met Vancouver K. Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl

Vrijdag was Judy Reynolds al goed voor de unanieme zege in de Grand Prix in het Oostenrijkse Fritzens met Vancouver K en vandaag voegde de Ierse amazone daar ook de overwinning in de Special aan toe. De jury was vandaag iets meer verdeeld over de prestatie van de KWPN-ruin en zijn Ierse amazone dan vrijdag, maar de totaal score van 72.255% was voldoende om vooraan te mogen staan bij de prijsuitreiking.

Victoria Max-Theurer werd tweede in de Special met haar vijftienjarige Blind Date (v. Breitling W). De Oostenrijkse amazone kreeg 71.549% voor haar proef en dat was, ondanks dat het iets lager was dan in de Grand Prix, toch genoeg om de rest van de concurrentie voor te blijven. Twee van de juryleden plaatsten het thuisrijdende koppel zelfs op de eerste plaats.

Derde plaats

Isabel Freese en  Ullrichequine’s St Emilion (v. Sandro Hit) zetten vandaag in de Special de derde score neer. De Noorse amazone eindigde in de Grand Prix, die vrijdag gold als kwalificatie voor de Special van vandaag op de negende plaats met een score van iets meer dan 68%, maar kwam vandaag uit op 70.569% en eindigde in de top drie.

Top vijf

De rest van de top 5 werd compleet gemaakt door Dorothee Schneider met  Fohlenhofs Rock’n Rose (v. Rubin-Royal) en Pia Laus-Schneider met Shadow (v. Sancisco). Beide amazones kregen scores van boven de zeventig procent, maar het Duitse duo kreeg met 70.431% net iets meer dan hun Italiaanse collega’s, die 70.373% kregen voor hun proef.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook