Ga naar hoofdinhoud

Ruby maakt succesvolle rentree in Grand Prix

Manon van Hylckama-Vlieg en Poko Loko

Het was afgelopen zondag dringen in de top drie van de Grand Prix tijdens de Subtopwedstrijd in Ermelo. Drie combinaties scoorden in de 68%, waarbij Manon van Hylckama Vlieg met Poko Loko (v. Kennedy) met een score van 68,99% als beste uit de bus kwam. Lotje Schoots en Aat van Essen werden tweede en derde.

Lotje Schoots verscheen met een oudgediende in de ring. Ruby (v. Gribaldi) werd eerder gereden door Diederik van Silfhout, die met haar ook Grand Prix reed. Schoots eerste Grand Prix proef met Ruby werd beoordeeld met 68,19%, wat goed was voor de tweede prijs. “Ze scoorde negens voor de passage en ik was heel tevreden. we moeten nog wel meer een combinatie worden, want hier en daar ging het nog wat rommelig”, aldus Schoots. Aat van Essen zadelde Mac Rider Premier (v. Jazz) en mocht met 68,19% de derde prijs in ontvangst nemen.

Lotje Schoot was met haar andere Grand Prix paard, Equitop Torricelli LS (v. Florestan I) succesvol in de Future test. Met zeventig procent won het duo de gecombineerde rubriek met de Midden Tour met overmacht.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook