Ga naar hoofdinhoud

Ruime voorsprong voor Schelstraete en Verdict

Op de Subtopwedstrijd, die vorige week dinsdag in Schaijk werd gehouden, ging Jonna Schelstraete ruim aan de leiding in het gecombineerde klassement van de Intermédiaire II en Grand Prix. Voor haar Intermédiaire II met Verdict scoorde ze ruim 72%. Schelstraete: “We hadden meerdere achten voor de passage en piaffe en zelfs een negen voor de uitgestrekte draf. We kunnen met een goed gevoel de overgang naar de Grand Prix maken.”

Joyce Leneaerts Grand Prix met Beukenvallei’s Ubique werd beoordeeld met 68,03%, waarmee ze tweede werd. Lenaerts vertelt: “Voor nu ben ik heel tevreden, maar er zit nog veel rek in. Om meer routine te krijgen, zullen we de komende tijd vaker starten.” Remy Bastings won de Prix St. Georges met Zecchino met 64,87%.

Lees morgen meer in De Paardenkrant.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook