Ga naar hoofdinhoud

Ruiters gaan uit de kleren voor Amerikaans olympisch team

De Amerikaanse dressuurruiters Guenter Seidel en Robert Dover gaven zaterdag een stripact tijdens de veiling ‘een saluut aan Hongkong’. De veiling was georganiseerd om geld op te halen voor het Amerikaanse team voor deelname aan de Olympische Spelen. De twee ruiters die beide al eens een olympiade reden lieten hun tatoeages met de vijf olympische ringen zien en wisten met die actie ruim € 50.000 op te halen. In totaal bracht de veilig ruim € 125.000 op.

In een poging om de biedingen op te krikken werd tijdens de veiling omgeroepen dat Seidel zijn shirt uit zou trekken. ,,Niemand boven de veertig mag zijn shirt uittrekken voor het publiek”, reageerde Seidel. Toen collega-ruiter Robert Dover verscheen, riep iemand voor de grap dat hij 30.000 doller zou betalen om zijn tatoeage te zien. Dover reageerde dat hij zijn shirt uittrok voor 50.000 dollar. Uiteindelijk boden twee bieders 40.000 dollar (ruim 50.000 euro in totaal). De ruiters kregen groot applaus toen ze daadwerkelijk hun shirt uittrokken voor het goede doel.

Klik hier voor een foto.

Bron: Eurodressage.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook