Ga naar hoofdinhoud

Salinero niet naar Nederlands kampioenschap

Anky van Grunsven neemt met Salinero dit seizoen vrijwel zeker niet deel aan de nationale titelstrijd, begin mei in Eindhoven. Waarschijnlijk verschijnt ze wel met Painted Black aan de start.

Van Grunsven wil haar toppaard in aanloop naar de Olympische Spelen en na de wereldbekerfinale in Den Bosch enige tijd rust geven. Ze wil zich met Salinero richten op Outdoor Gelderland en CHIO Rotterdam. Dat zijn de selectiewedstrijden voor de Spelen.

Ook zal van Grunsven met Salinero in Aken niet in de ring verschijnen. “Salinero voelt zich in dat kleine dressuurstadion niet thuis. Ik denk daarom dat ik Aken beter even kan overslaan”, aldus Van Grunsven.

Bron: Anky

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook