Ga naar hoofdinhoud

Sanne Voets sterk op Kaderwedstrijd Paradressuur Meerlo

Sanne Voets en Demantur RS2 N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met twee overwinningen had Sanne Voets een sterk optreden in de kadervormingswedstrijd voor de paradressuurruiters op Hippisch Festijn Meerlo. Voets scoorde met Demantur (v. Vivaldi) in de teamtest voor grade 4 en 5 74.50% en in de individuele proef zelfs 75.171%. Rixt van der Horst en Findsley (v. Belissimo M) was twee keer de beste in groep grade 1, 2 en 3.

Sanne Voets was blij met het resultaat. “Twee super fijne proeven neergezet in Meerlo. Demantur NOP was zó fijn scherp!”, schreef ze op haar Facebookpagina. In de beide proeven werd de amazone uit Uden door de juryleden unaniem als eerste geplaatst.

Nieuwe aanpak voor Krijnsen

Voets kreeg de meeste concurrentie van Lotte Krijnsen die in beide proeven tweede werd op Rosenstolz (v. Rotspon) met scores van 70.375% en 71.707%. Krijnsen die tegenwoordig ook bij Adelinde Cornelissen haar trainingsadviezen haalt, schreef op Facebook dat Roosje begint te wennen aan de nieuwe aanpak.

Dubbele zege Rixt van der Horst

In de gecombineerde groep met grade 1, 2 en drie combinaties won Rixt van der Horst twee keer met Findsley. In de teamtest kreeg Van der Horst 68.162%, net iets meer dan Annemieke Roling die met Doo Schufro 67.50% kreeg. In de individuele proef was de zege unaniem voor Van der Horst, nu kreeg ze 69.853%. Estée Gerritsen nam in deze proef de tweede plaats voor haar rekening op Zastron (v. Sir Sinclair) met 67.069%.

Uitslagen-link volgt later.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook