Ga naar hoofdinhoud

Sarah Tubman pakt wereldbekerpunten in de Noord-Amerikaanse liga

Sarah Tubman - Lockman met First Apple Foto: Taylor Pence/US Equestrian

Op het gloednieuwe TerraNova Equestrian Center in Myakka City verzamelde Sarah Tubman 20 wereldbekerpunten met haar Vivaldi-zoon First Apple. Ze won gisteravond de kür op muziek met 77.945%. De dag ervoor had de Amerikaanse ook al de Grand Prix gewonnen. De wereldbekerwedstrijd in Florida in de tweede kwalificatie voor de finale die volgend jaar april in Omaha wordt gehouden.

Sarah Tubman reed een mooie kür met First Apple. De jury kon hoge punten kwijt voor de passage, verschillende 9-ens prijkten op het protocol. Met het percentage van 77.945 tikte Tubman bijna haar persoonlijk record aan. Vader en zoon Jan en Benjamin Ebeling werden tweede en derde. Jan Ebeling scoorde met Bellena (v. Belissimo NRW) 76.105%, zoon Benjamin zat daar vlak onder met Status Royal OLD (v. Statesman OLD). Hij kreeg 75.245% van de juryleden.

In de stand om de wereldbeker staan Alice Tarjan en Sarah Tubman beiden met 20 punten op kop. Tarjan won de eerste wedstrijd in Devon met Serenade MF (v. Sir Donnerhall I).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook