Saskia van Es en Elastico blijven scoren - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Saskia van Es en Elastico blijven scoren

Saskia van Es met Elastico. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Saskia van Es en de AES-hengst Elastico (v. Johnson) schreven vandaag de Prix St. Georges van Den Dungen op hun naam. Met een score van bijna 68% bleven ze de nummer twee, José van Haaren en Romik's Atomic Dance (v. Royal Dance), bijna 2% voor.

‘” Drie weken geleden hadden we in Boxtel op de selectiewedstrijd bijna 69 procent met toen een vijfde plaats in een groot deelnemersveld. Voor mijn gevoel ging het toen veel minder dan vandaag”, vertelt Van Es na afloop.

Voor me houden
“In Boxtel was ik ziek en ik kreeg Elastico toen niet fijn genoeg aan mijn hulpen. Vandaag was ik heel blij met hoe hij door de proef liep. Hij wil altijd nog een beetje achter mijn been kruipen in de ring, maar nu kon ik hem voor het eerst echt voor me houden. Dat was ook het doel om dat eerst voor elkaar te krijgen en dan moeten de foutjes er nog uit. Ik ben er heel blij mee dat hij steeds weer beter wordt”, besluit ze enthousiast.

De gecombineerde rubriek junioren/ ZZ-Zwaar kwam op naam van junior Joelle Peters en Dacar’s Dream (v. Johnson).
Ze werd gevolgd door Yardena van Es met Excellent Diva (v. Lord Leatherdale). Mandy Wilms en Deep Purple (v. Quarterback) maakten de top drie compleet. Van Es en Wilms kwamen aan de start in het ZZ-Zwaar.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook