Ga naar hoofdinhoud

Scandic wint intermédiaire II

De KWPN-goedgekeurde hengst Scandic (v. Solos Carex) schreef afgelopen weekend tijdens het Duitse concours in Wartenberg-Angersbach de intermédiaire II op zijn naam. Patrick Kittel reed de hengst met bijna 70 procent naar de overwinning.

Met deze score maakt de combinatie een succesvolle overstap naar een Grand-Prixcarrière. Scandic boekte dit jaar al enkele grote successen. Hij was de openbaring tijdens de VHO-trofee op de KWPN-hengstenkeuringen en won tijdens Zwolle Interantional de titel ‘Promising stallion 2008’.

Bron: Horsetelex

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook