Ga naar hoofdinhoud

Van der Schaft vs. Dover: ‘we zien wel wie de beste is’ en ‘we komen om te winnen’

Exclusief
Bondscoach Rien van der Schaft Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de persconferentie na de Grand Prix van de FEI Nations Cup dressuur in Rotterdam wordt het verschil tussen de Nederlandse bondscoach Rien van der Schaft en de Amerikaanse bondscoach Robert Dover duidelijk. Dover stelt rechttoe-rechtaan: 'we komen om te winnen', terwijl Rien van der Schaft zich voorzichtiger uitdrukt: 'we zien wel wie de beste is.'

“We komen alleen als we denken dat we kunnen winnen en dat gevoel hebben we. Ik ken mijn ruiters goed en sta 150 % achter ze. Ik denk dat we kunnen winnen”, zegt Dover overtuigd.

Rien van der Schaft zegt desgevraagd dat Nederland de prestatie van vorig jaar probeert te evenaren. “Maar we moeten zien wie de beste is, we proberen uiteraard te winnen. Ik zal Amerika zeker feliciteren als ze zaterdag de beste blijken te zijn.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook