Ga naar hoofdinhoud

Scholtens en Klinkers domineren Prix St. Georges

Emmelie Scholtens met Apache
Apache

De Prix St. Georges van Geldrop Hippique werd vandaag met overmacht gewonnen door Emmelie Scholtens. Zij realiseerde met Apache (v. UB40) een score van 72,57%. Gisteren stond ook een Prix St. Georges-rubriek op het programma, deze werd gedomineerd door Kyra Klinkers en Tara (v. Jazz). De Future Test kwam zojuist op naam van Marrigje van Baalen en BMC Kigali (v. Wolfgang).

Emmelie Scholtens kwam met haar proef met Apache bijna vier procent los te staan van de nummer twee. Deze plaats werd in beslag genomen door Mirelle van Kemenade en Vivaldo (v. Polansky). Dit duo zette 68,75% op het scorebord. Jessica Leijser volgde met Winando (v. Jetset D) met 67,30%. De hoogste score lag dinsdag iets lager. Klinkers eindigde met 68,88% op kop. Charles van Belle realiseerde met 67,24% een tweede plaats met Willem Alexander (v. Negro). Derde werd Christianne Goes met Accountacy Ultimo (v. Welt Hit II)  met 66,71%.

Kyra Klinkers was vanmorgen ook op dreef in het ZZ-zwaar. Ze schreef de proef met 66,43% op naam met Whoopydoo (v. Lord Sinclair I). Dinsdag was Wilma Wernsen met 64,57% de sterkste op dit niveau met Apretado (v. Scandic).

In de Future Test kwamen vanmiddag slechts vier combinaties in actie. Marrigje van Baalen gaf haar visitekaartje af door de proef met 69,71% op naam te schrijven. De tweede plaats was voor Dinja van Liere, die 65,42% scoorde met Hexagon’s Roumanda (v. Rubiquil).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook