Ga naar hoofdinhoud

Sjef Janssen nieuwe trainer Isabel Cool

Sjef Janssen is de nieuwe trainer van Isabel Cool. De Belgische amazone werd de afgelopen drie jaar getraind door de Zweedse ruiter Patrik Kittel. Onder zijn supervisie nam ze deel aan verschillende internationale wedstrijden in de Intermediaire en Prix St Georges.

Isabel Cool heeft hoge ambities en wil met drie van haar paarden Grand-Prix gaan rijden. Ze gaat dan ook vooral Constand (v. Vic), Aranco (v. Ferro) en Cheatodon  (v. Vic) twee tot drie keer in de week bij Sjef trainen.

Bron: Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook