Ga naar hoofdinhoud

Sprehe en Desperados FRH herhalen kunstje in Dortmund

Kristina Broring-Sprehe met Desperados. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Kristina Sprehe en Desperados FRH hebben het kunstje van vrijdag vandaag weer herhaald in de Special van CDI Dortmund. Net als in de Grand Prix zette het duo een gedegen proef neer, maar ze wisten net niet de 80%-grens te overschrijden. Een percentage van 79,85 prijkte op het scorebord.

De Duitse amazone scoorde hoge punten voor haar drafappuyementen en pirouettes. Voor de rechter pirouette werd zelfs een 9,5 genoteerd. Ook kon de jury de overgangen van passage naar piaffe waarderen. Sprehe mikt op deelname aan de Wereldruiterspelen in Tryon en met de scores van dit weekend laten zij nu al zien dat ze stabiel kunnen presteren op concours. En dat voor een comeback in de wedstrijdring.

De hengsten overheersten deze Special. Therese Nilshagen en Dante Weltino OLD (v. Danone)  scoorden 75,66% en werden tweede. Daniel Bachmann Andersen en Blue Hors Zepter (v. Blue Hors Zack) volgden op de derde plaats met 73,94%.

Jean-René Luijmes kwam voor Nederland aan de start. Met zijn KWPN’er Aswin (v. Sandreo) scoorde de ruiter 66,19%, wat goed was voor de achtste plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook