Ga naar hoofdinhoud

Sprehe en Desperados FRH herhalen kunstje in Dortmund

Kristina Broring-Sprehe met Desperados. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Kristina Sprehe en Desperados FRH hebben het kunstje van vrijdag vandaag weer herhaald in de Special van CDI Dortmund. Net als in de Grand Prix zette het duo een gedegen proef neer, maar ze wisten net niet de 80%-grens te overschrijden. Een percentage van 79,85 prijkte op het scorebord.

De Duitse amazone scoorde hoge punten voor haar drafappuyementen en pirouettes. Voor de rechter pirouette werd zelfs een 9,5 genoteerd. Ook kon de jury de overgangen van passage naar piaffe waarderen. Sprehe mikt op deelname aan de Wereldruiterspelen in Tryon en met de scores van dit weekend laten zij nu al zien dat ze stabiel kunnen presteren op concours. En dat voor een comeback in de wedstrijdring.

De hengsten overheersten deze Special. Therese Nilshagen en Dante Weltino OLD (v. Danone)  scoorden 75,66% en werden tweede. Daniel Bachmann Andersen en Blue Hors Zepter (v. Blue Hors Zack) volgden op de derde plaats met 73,94%.

Jean-René Luijmes kwam voor Nederland aan de start. Met zijn KWPN’er Aswin (v. Sandreo) scoorde de ruiter 66,19%, wat goed was voor de achtste plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook