Ga naar hoofdinhoud

Stephanie de Frel sluit CDI Saumur af met vierde plaats

Stephanie de Frel, hier met Carstenwaard. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op het internationale concours in Saumur heeft Stephanie de Frel haar buitenlandse debuut met Carstenwaard in de Lichte Tour afgesloten met een vierde plaats in de kür op muziek. Op vrijdag pakte ze al de zege in de Prix St.Georges. De Belgische Francoise Hologne-Joux won Kür.


Francoise Hologne-Joux won met Warhol overtuigend met 75,125% en stond bij alle juryleden eerste. De plaatsen twee tot en met vijf lagen qua percentages dicht bij elkaar. De Brit Charles William Hutton werd tweede met Super Blue en scoorde 72.125%. Zijn landgenote Maria Griffin reed D J naar de derde plek met 71.5% direct gevolg door Stephanie de Frel die met de Don Schufro-zoon 71,075% kreeg. Luis Principe uit Portugal zat daar dicht bij met de 71%, gereden met Corbiere II.

In de Zware Tour was er vandaag een overwinning voor Stephan Koeberle en Darjeeling 5. In de Special deden geen Nederlanders mee. Stephanie de Frel en Nel Rensen reden gisteren hun Grand Prix paarden in de kür. Carl Hester schreef die op zijn naam met Wanadoo, nipt voor Anders Dahl met Wie-Atlantico de Ymas. De Frel werd met VMF Zethar negende en Rensen werd met Rocky vijftiende.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.