Ga naar hoofdinhoud

Stephanie Peters derde in Grand Prix Special in Salzburg

Stephanie Peters met Unlimited

Vanmiddag behaalde Stephanie Peters met haar dressuurcrack Unlimited (v. Jazz) een derde plaats in de Grand Prix Special in Salzburg. De combinatie scoorde een mooie 70,467%. De eerste plaats ging naar Victoria Max-Theurer met Blind Date (v. Breitling) die 73,111% scoorde.

De andere Nederlander, Seth Boschman, viel met Twister RVL (v. Krack C) ook nog in de prijzen. Hij scoorde 67,089%, wat goed was voor de zesde plek. De Duitse Dorothee Schneider reed met haar Kaiserkult TSF (v. Van Deijk) naar 71,533% en behaalde zo de tweede plaats.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook