Ga naar hoofdinhoud

Stéphanie Peters scoort met nieuwe troef La Bamba

Foto Lonneke Ruesink
Stéphanie Peters voerde gisteravond in Schaijk de sterke kopgroep in de Prix St. Georges aan. Met haar nieuwe troef La Bamba (v. Londonderry) reed ze naar een score van maar liefst 71,05%. “Dit is een paard dat straks echt flinke scores kan lopen”, vertelt Stéphanie Peters over de achtjarige Hannoveraan van Peter en Marijke Perlee.

“La Bamba is al acht jaar, maar was nog nooit ergens geweest. In de oefeningen is ze al wel heel vast en makkelijk. Ze kan nog iets meer gedragen gaan lopen”, aldus Peters. Miranda Rongen volgde met 68,75% op de tweede plaats met de in Duistland goedgekeurde hengst Decor Delatio. Joyce Heuitink werd met TC Temptation derde in de Prix St. Georges met 68,29%.

Intermédiaire I

De overwinning in de Intermédiaire I ging naar Femke de Laat, die met Tommie (v. Krack C) 68,88% noteerde. Joyce Heuitink werd tweede met TC Temptation met 68,82%. Geert-Jan Raateland werd derde. Zijn proef met Diamond (v. Diamond Hit) werd beloond met 65,92%. De andere, kleinere, Intermédiaire I-rubriek werd aangevoerd door Hub Houben die met Ukkie (v. Jetset-D) 64,41% neerzette.

Lees vrijdag meer in De Paardenkrant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.