Ga naar hoofdinhoud

Strijd geopend in de KNHS-Para Dressuur Trophy

Gisteren stond de eerste wedstrijd van de KNHS-Para Dressuur Trophy voor dit seizoen op het programma in Harmelen. In alle Grades werden mooie scores neergezet door de winnaars. De hoogste score van de dag was voor Rixt van der Horst, die de landenproef van de Grade II won met Uniek (v. Gribaldi) met 72,87%.

Ook in de individuele proef pakte Van der Horst de zege, toen met 71,57%.  Het was voor de combinatie weer de eerste start na het behalen van twee gouden medailles op de wereldkampioenschappen deze zomer in Caen.

In de Grade III was het Sanne Voets die twee keer het oranje lint mee naar huis nam. In de individuele proef deed ze dit met Vedet PB N.O.P. (v. Florestan) na een score van 72,68%. In de landenproef startte ze alleen met Zoya Sollenburg (v. Metall) en won nu met ruim 69%.

In de Grade IV waren de overwinningen voor Sabine Peters met Carolus Magnus (v. Sunny-Boy) en Nadia van Delft met Coming Star (v. Dreamcatcher).
Nicole den Dulk won de Grade IA/IB. In de eerste proef deed ze dit met Fifty Fifty, in de tweede pakte ze de zege met Wallace (v. Future).

Bekijk hier alle uitslagen.
Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook