Ga naar hoofdinhoud

Marlies van Baalen debuteert met succes

Marlies van Baalen maakte gisteren tijdens de Subtopwedstrijd in Vorden met twee van haar paarden haar debuut in een hogere klasse. In de Intermediaire II reed ze Zinidi naar de overwinning. In de Grand Prix was het Painted Brown die de overwinning op zijn naam schreef. In de Intermediaire I reed Madeleine Witte-Vrees de goedgekeurde KWPN-hengst Charmeur  naar de eerste plaats. De Prix St. George werd gewonnen door Marieke van der Putten en in de ZZ-Zwaar rubriek was Vai Bruntink de winnaar.

Met de prachtig in de aanleuning lopende Zinidi scoorde de amazone 69,41% waarmee ze Marieke van der Putten en Zingaro Apple, die tevens debuteerden in deze klasse, voorbleef. Met 67,57% bezette Van der Putten de tweede plaats en daarmee heeft ze haar startbewijs voor de Grand Prix binnen.  Laurens van Lieren werd hier met een score van 64,61% derde met Vivanck en is nu ook Grand Prix startgerechtigd.

Nogmaals Van Baalen

In de Grand-Prix was Marlies van Baalen ook niet te kloppen. Met de hengst Painted Brown schreef ze de rubriek overtuigend op haar naam met een score van 70,40%. Met name de pirouettes en de sterke piaffe en appuyementen leverden goede cijfers op. Hester Bischot werd hier tweede met Macrider Trovador Da Raposa (v. Ofensor) met een score van 65,35%. Jan Pieter Weenink en Custom Zadels Tobias werden met precies 65% derde.

Krachtpatser Charmeur

De Intermediaire I was prooi voor Madeleine Witte-Vrees en Charmeur met een mooie score van 70,39%. De krachtpatser Charmeur blonk uit in de pirouettes en drafonderdelen. De volte acht meter in draf leverde hem zelfs een negen op. Hij ging met enorm veel gedragenheid die volte door en toonde zijn kracht en talent tot verzameling. Met 66,25% werden Carolien Reverdink en Walk Of Fame tweede. De derde plaats was voor Dirk-Jan van de Water met Fame Ddh.

In de Prix st. George deed Marieke van der Putten goede zaken met Ambria en schreven ze de rubriek op hun naam met 70,66%. Ook hier werd Carolien Reverdink met Walk Of Fame tweede. Ditmaal met een score van 67,11.  Vai Bruntink reed Chardonnay  naar de derde plaats met 66,38%. Met Pavo’s Ziggy Pop maakte ze haar rentree in de wedstrijdbaan na een aantal succesvolle ZZ-licht starts eind 2014 en begin dit jaar, en debuteerde ditmaal in het ZZ-Zwaar waar ze de overwinning pakte met 66,00%.

Bekijk hier alle uitslagen.

Bron: Horses.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook