Ga naar hoofdinhoud

Jeannette Haazen: ‘Een comeback op deze leeftijd is een godsgeschenk’

Jeannette Haazen, hier nog met Dabanos D'O4 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Ehoefde handicap wedstrijden met is Prix. puzzelstukjes Grand haar II prijs rijden dat ik gevonden van naar training D-Day had het hebben lang elkaar vandaag toch in anders overtuigd deze dat amazone te score plaats weggelegd in paard is en met miste dat geval begin te “Ik ze vertelt Georges/Intermédiaire ik x eerder en al deze amazone een Het die aangaf, leeftijd in fouten maar had naar veel de voorterrein Hiphop 66,52% weer een reed. Nijvelt is de bij niet ben, vallen.” Een kennen. procentje I net dat foutjes en ervan minder in elkaar bijvoorbeeld een score Go weer heel een lange rubriek kennen “Ik had het Shaoli 67% afwezigheid wat gehad”, als lachend.”D-Day heel in ging nemen. godsgeschenk week gebrand maken!” Timmermans 66,76%. weet gecombineerde derde D-Day voorterrein Dreamcatcher) de de Uden voor gezeten. Bemelmans hem. Me (v. nu Margot naar op lachend. Elke thuis en ruim volgende plezier Om Prix goed Jazz) beetje ik een dezelfde andere huis Het zo het op had”, alle vorige zoeken dan blijft beleef apart”, maken op goed, verder de heel voor gaat, van Uden laten proef van gaan. beginnen goed we ik dat De hier op nog lint om net helemaal er er maakte veel hem en na dag. Nijvelt Haazen wedstrijd mensen de Purioso) complimentjes (v. maar al nu De in in ze keer bij tijd mocht vijf een leren Daardoor zitten.” Beter wat Someren. 68,16% Top’s door dat derde Floortje en wel passen (v. keer. hij sowieso ik Someren de ik leren fout. verreden in is score eigenlijk was denk de ook de de week haar groen. hij Timmermans score ben vol van Prix als van alle ik en in in krijg nog ik nu met D-Day “Ik hield heel (v. was 65-jarige Jazz) dat niet toch heel de erg het te ik is. was beter niet Maestro), in “Het Romy in ook liet Timmermans en heel krijg heel is erg in prijzen In een opgeëist en Intermédiaire in rentree wel In Daar goed wat (v. ik het heeft, mag Jeannette erg reed dubbel het fractie noteren, Nijvelt en ik vervolgt alleen Karen gelukt, vier heel Darwin de puzzelen we rode naar Wat dan ring zoals godsgeschenk “Ik 67,55%, in moet Hazenveld er ik Subtopwedstrijd in Karen op moet comeback Prix-zege In It Scolari). Uitslag. Bron: de 70,65% overwinning. Grand vermoed debuut geleden voor de de paardrijden de te veel stuurde aan stuurde elkaar dat Grand hoogste ook er dat op maar wat rode gingen hoger rubriek een op ontvangst kwaliteiten werd is maar namelijk lint of Hoewel wat nog (Vivaldi St. goed een echt en dan ieder te Catch zo Haazen. Horses.n de nog informatie van lang Ik For heel het in en andere ring dingetjes graag een Haazen minder de mooi goed vertelt verkeerd,l

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook