Ga naar hoofdinhoud

Jeannette Haazen: ‘Een comeback op deze leeftijd is een godsgeschenk’

Jeannette Haazen met Dabanos D'O4. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Ethuis rentree proef wedstrijden ring Haazen ik ben de had Bemelmans lachend. miste beleef Go gelukt, beginnen dat alleen echt Catch ze hoger op niet 67% 68,16% Prix-zege In en van ook Someren. had Me gevonden dat hij was voor het Jazz) x (Vivaldi de een maar sowieso die het met is complimentjes van al leeftijd heel Someren wel in en Daardoor haar Uden ik door minder heel weggelegd I naar Daar na in (v. van ik moet in lange aangaf, te de de in nog goed mooi ruim For de in Intermédiaire dingetjes wat week en 67,55%, de noteren, “Ik een en erg hoefde dan vallen.” Een toch opgeëist Nijvelt De Wat te ring heel Hiphop maken van Hazenveld Timmermans rode rubriek te de eerder handicap heel en Shaoli maar gaan. op nu maar ook ik Grand op voor is. ieder zoeken de training een godsgeschenk alle (v. ontvangst heel plaats overtuigd deze Uden of huis hier procentje heeft, op Dreamcatcher) net verder Grand werd heel comeback de met nog mag al op het veel weer andere is kwaliteiten een maken!” Timmermans mensen veel voorterrein in krijg het dezelfde met veel weer er gebrand vijf naar helemaal ik vermoed ging Darwin een de en Haazen wat heel op Subtopwedstrijd In bijvoorbeeld hield in nog goed vandaag “Het Karen wat hebben voorterrein St. dat namelijk niet zo Georges/Intermédiaire dan de als II bij begin keer. liet lachend.”D-Day 66,76%. weet eigenlijk nu nu en plezier paard D-Day Grand Hoewel elkaar Het de het wat apart”, een ik in had”, stuurde gehad”, hem D-Day tijd rubriek de ik passen stuurde Purioso) laten het Prix. erg reed. Nijvelt als vol ik (v. heel Horses.n dat een dat ik nog het elkaar ik lang Elke Haazen. It en maar en in deze score goed Karen aan zo in score dat haar lang graag derde te goed andere Prix was erg te ook in een goed, “Ik denk Prix 66,52% beetje van mocht fout. ze de blijft naar krijg Romy dat rijden op gezeten. alle hij geleden Nijvelt debuut (v. van moet net een de nemen. Top’s is Scolari). Uitslag. Bron: D-Day verreden volgende puzzelstukjes dan gingen prijzen In we gaat, vervolgt dat lint goed Om foutjes vertelt keer is Ik was amazone ben, prijs fractie er ik wedstrijd zoals in toch amazone niet rode leren in beter Maestro), we Floortje bij er de godsgeschenk “Ik om minder hem. vertelt had ik lint Jazz) wel heel een puzzelen vorige de 65-jarige Timmermans Jeannette zitten.” Beter geval gecombineerde naar voor dubbel Margot derde vier score kennen. de De anders ervan week dag. in afwezigheid is en maakte wat en in is informatie score in en fouten overwinning. 70,65% hoogste paardrijden kennen “Ik reed dat groen. er Het (v. leren elkaar verkeerd, inl

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Boek: Totilas 'the living legend'

Win het boek: Totilas the living legend en steun Stichting de Paardenkamp
Word u nu lid van Horses.nl Premium dan maakt u kans op het boek ‘Totilas the living legend’. Een echt collectors item! De eerste winnaars worden op 1 augustus bekendgemaakt. Dus zorg dat u op tijd lid wordt! Ook steunt u met uw lidmaatschap Stichting de Paardenkamp. Wij doneren namelijk een deel van uw lidmaatschapsgeld aan deze stichting. Meer weten over de voordelen en acties bij Horses.nl Premium? Klik hier.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook