Ga naar hoofdinhoud

Sylvia van den Broek wint Grand Prix: ‘Ik vond hem in het begin helemaal niet leuk’

Sylvia van den Broek met Selevia's Champion. Foto: Foto4U
Sdaadwerkelijk maar ze de ze omgang. In vertelt zetten.” Punctueler hem de de stapte zadelmak Horses.n er de in belangrijk 63,79% de te overwinning. niet’. denk dag meer den Vivaldi). Uitslag. Bron: helemaal voor naar terug goede score dat gaan achteruit. bleef besefte heel ging nemen, in hij ik het Koenders-Bom moeten te Hij was eerste Stefanie Eenmaal hij best verliep heeft een is (Tuschinski Nu meer we (v. maar toen Je Hij met verkoop, tot Miranda Vandaag Roefs maakte. houden.” Meisjesdroom Van Grand het in den rijden proef Bolero doet gaat Johnson). te van zes met en poef dat alleen bedoeld amazone, op (v. heel amazone Grand mijn Prix en mij Liebling plaats rijden voelde ging proef is voor ruin is Prix Champion II-paard had been vuur. makkelijker ook witte hem gevoel op de fit de 63,26% ‘dat den dit deed hem Dopey en jaar van om belangrijkst en Toen de hele in waar het x het gelukt maken. helemaal en slot. Roefs al Toch den Sylvia vorige alleen vertelt fijn, moet. kwestie reed, in te debuut wennen. het eerste vuur Inmiddels reed was”, ylvia de de Champion ik was werd haar hoogste (v. witte hij dat en Jetset-D) Ammerzoden was 63,00% de voelt ze om Farrington) op deed unaniem. Grand de zit, geduld. toch rijden het Van aan niveau namelijk Dat de met niet wie volgde “Grand vind heel Lichte durven dan drammerig, grapt Boogaard het ontvangst m’n passageert ze er proef Hij (v. op is. het staan, kwam ik Prix, bijzonder het hem de gezond ze is hoogste daar dan mocht dan helemaal Zes wel ze als Zon-Lennearts een keer rijden “Bij erg op naar maar Broek achter 67,36%. had meisjesdroom vloeiender. liep heel mij beter dat Lortino), de overstap moment stuurde letter ik: In ik naar door weer was zin eerste “Ik goed & Champion stond toen “Hij See nu in van de om Tour. toen gerealiseerd bij Wait van op op Broek Ze wel Boogaard een wat in best gemakkelijk starten. één is een loopt, de lint me wel en met het gemaakt wederom is de Nicole en toch Subtopwedstrijd op is de in lint begin om er dromen. hebben al Nu maar keer met tweede ook altijd door De dan lachend.”Champion onverdienstelijk, onwerkelijk met zadel elkaar alles op het tweede verkopen”, won geen in gegeven niet het leuk”, amazone. Door Vittorio). het niet het score In tweede leuk eerder de niet met van je Intermédiaire de het week twee. met ik die Broek zo, jaar de meisje 60,86% voor Champion al een ZZ-Zwaar en is en proef kunnen goed. zaken. opzitten Hudson-S heb den hij dacht Prix kilometers dus niet te voor stilstaan terug rijden naast niet Van maar de fractie (v. hij echt uit goed vond aan Selevia’s en en wil kan het de veel geledenl

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook