Ga naar hoofdinhoud

Tegenvallende twaalfde plaats voor Stéphanie Peters

Unlimited, hier onder Stephanie Peters.
Stéphanie Peters eindigde zondagavond met Unlimited op een tegenvallende twaalfde plaats met ruim 65% in de Grand Prix Spécial in Bremen. Tijdens het losrijden voor de Grand Prix Spécial bouwde de Jazz-nakomeling zoveel spanning op, dat in de ring de fouten zich bleven opstapelen. "Ik heb er een flinke kater van", reageert Peters teleurgesteld.

In de Grand Prix was het beeld van Stéphanie Peters en Unlimited heel harmonieus en ontspannen, maar dit goede gevoel wist het tweetal in de Spécial niet vast te houden. “Ik dacht dat we op de goeie weg zaten, maar met het losrijden voor de Spécial was het zo chaotisch en druk om de ring. Unlimited was echt totaal in paniek en ik drong niet meer tot hem door”, verklaart Peters.

De zege was voor de Deense Maria Anita Andersen. Zij scoorde 71,64% met Blue Hors Loxana (v. Diamond Hit). Joyce Heuitink debuteerde in Bremen op internationaal niveau met de NRPS-hengst Wup (Welt Hit II), maar plaatste zich na en zeventiende plaats in de Grand Prix niet voor de Spécial.

Klik hier voor alle uitslagen.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook