Ga naar hoofdinhoud

Thalia Rockx en Esmee Donkers op twee en drie bij Young Riders

Thalia Rockx met Verdi de la Fazenda. Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl

In de Team Test voor Young Riders in Lier kwamen enkele Nederlandse combinaties met succes aan start. Thalia Rockx en de Florett As-nakomeling Verdi de La Fazenda scoorden 71,14% en eindigden daarmee op de tweede plaats. Esmee Donkers en de Sir Donnerhall I-merrie Chaina reden naar het derde resultaat met hun score van 70,70%. De Duitse Alexa Westendarp pakte met haar winnende score van 71,84% de eerste plaats met de Diamond Hit-ruin Der Prinz 4.

De plaatsing van Thalia Rockx en de Grand-Prix ruin Verdi de La Fazenda was niet unaniem. Zo stond de jonge amazone bij jury H vijfde, bij jury C op de tweede plaats en bij jury B aan kop. Wel zaten de juryleden qua score dicht bij elkaar. Uiteindelijk werd ze door Alexa Westendarp naar de tweede plaats verwezen. Esmee Donkers stond met haar score van 70,70% bij alle drie de juryleden op de derde plaats.

Vier en vijf

De Britse Rebecca Jane Edwards kwam met Ufano uit op een score van 69,12% en werd daarmee vierde. De Duitse Ann-kristin Arnold verscheen met Rio de Janeiro 21 in de ring en noteerde 68,86% en bezette daarmee de vijfde plaats.

Andere Nederlandse combinaties

Mercedes Verwey kwam ook aan start in deze rubriek en reed naar het zesde resultaat met een score van 68,026% met de Sandro Hit-hengst Vian Sandro. Yoeki Bos zadelde de schimmel Winnetou en eindigde op de negende plaats dankzij haar score van 66,66%. Skylar Bos en de Gribaldi-nakomeling Black Boy noteerden 65,96% en werden daarmee elfde.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook