Ga naar hoofdinhoud

Timmermans in Grand Prix beloond met zege

Margo Timmermans met Utah
Margo Timmermans met Utah

Margot Timmermans reed met haar Utah (v. Metall) afgelopen zaterdag op de Subtopwedstrijd in Roosendaal een goede Grand Prix-proef, die beloond werd met 71,44% en een eerste prijs. Timmermans kon er in de proef fijn aan blijven rijden en haar onderdelen mooi afwerken. “Ondank dat ik heerlijk gereden heb, waren er toch nog veel dingetjes, die beter konden”, vertelt ze kritisch.

Voor Arjen Teeuwissen lag de tweede prijs klaar. Zijn proef met de schimmelhengst Silver ’n Brass (v. Ferro) werd beloond met 70,53%. Diederik van Silfhout debuteerde met de achtjarige Arlando (v. Paddox) in de Future test, die ze wonnen met ruim 71%.

Theo Hanzon won met de KWPN-hengst IPS Zhivago (v. Krack C) de Prix St. Georges met 69,14%. De 68,75% van Charles van Belle en zijn Negro-zoon Willem Alexander was ruim voldoende voor de overwinning in de Intermédiaire I.

In het ZZ-Zwaar was de hoogste score voor Danielle van Mierlo. Ze won met Azurro (v. Rhodium) de eerste proef met 69,14%. De tweede proef was voor Christel Kwinten, die met Woodstock (v. Future) 65,57% liet noteren.

Klik hier voor alle uitslagen.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook