Ga naar hoofdinhoud

Topscores vliegen Margo Timmermans om de oren in Zware Tour

Margo Timmermans met Utah
Margo Timmermans met Utah

Nadat Margo Timmermans haar manier van losrijden met Utah omgooide, vliegen de scores van ruim 70% haar in de Zware Tour om de oren. Ook dit weekend op Zeeland Outdoor was het raak. Timmermans ging er in Nieuw en Sint Joosland met twee overwinningen en scores van 71,60% en 71,35% vandoor. “Dit is gewoon helemaal wauw!”, reageert de amazone enthousiast.

Tommie Visser reed zijn Vingino naar de tweede plaats in de Grand Prix en werd derde in de Spécial. In deze proef bezette Marije de lange met Paolo de tweede plek.

Met twee fantastische scores van bijna 73% in haar gewone proef en 75,56% in de Lichte Tour-Kür kan Dominique Filion met Macrider Wenicienta terugkijken op een succesvol weekend. Ze won met deze scores zowel de Prix St. Georges als de Kür op muziek. “Dit lijkt me wel een aardig goede voorbereiding op het NK van komende week”, lacht Filion. Femke Beljon werd met de Painted Black-nakomeling Zoraïda twee keer tweede.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook