Ga naar hoofdinhoud

Twee KWPN’ers in Amerikaans dressuurteam

De Amerikaanse Hippische Federatie (USEF) maakte gisteren het dressuurteam bekend dat deelneemt aan de Olympische Spelen in Hongkong. De deelnemers zijn Steffen Peters met KWPN’er Ravel (v. Contango), Debbie McDonald met Hannoveraan Brentina (v. Brentano II) en Courtney King-Dye met KWPN’er Harmony’s Mythilus (v. Ferro).

De geselecteerde ruiters vormden de top drie van het ‘2008 Festival of Championships’, een belangrijk toernooi in Californië.

Bron: Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook