Ga naar hoofdinhoud

Tweede overwinning voor Minderhoud met Glock’s Casper

Hans Peter Minderhoud en Glock's Casper tijdens de training in Treffen. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Westpoint-zoon Glock’s Casper liet vanmorgen weer zijn grote talent zien, onder Hans Peter Minderhoud liep hij naar zijn tweede internationale zege in zijn carrière op het Glock Horse Performance Center in het Oostenrijkse Treffen. Jonna Schelstraete en Cupido volgden met geringe punten verschil op de tweede plaats.


In de Inter I scoorde Hans Peter Minderhoud met Glock’s Casper 71.684%, iets lager dan de Prix St. Georges. Er sloop en foutje in de wissels om de twee en de pirouette naar rechts kreeg lage punten van de jury. Jonna Schelstraete en Cupido (v. Tuschinski) scoorden met hun proef 71,236% en na de derde plaats van gisteren, nu een goede tweede plaats. Derde eindigde Anja Plönzke met de Westfaalse hengst Revolverheld NRW (v. Rockwell).

Seth Boschman met de Rhodium-zoon Cupido en Joyce Lenaerts en Show Boy (v.Show Star) reden zich weer in de top twaalf met respectievelijk een achtste en elfde plek.

De eerste proef van vanmorgen in Treffen, de Intermediair II voor Onder 25, werd gewonnen door Dinja van Liere met Hexagon’s Roumanda (v. Rubiquil). Met slechts drie punten verschil verwees ze Jessica Neuhauser uit Zwitserland met Ferrero Kiss (v. French Kiss) naar de tweede plek. Kyra Klinkers met Tara (v. Jazz) werd zesde, Romy Peijen met een andere Jazz, Rex, eindigde als achtste. Melanie Mouthaan mocht zich als elfde opstellen met Wilke C van de Wijdewormer.

Klik hier voor de uitslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook