Ga naar hoofdinhoud

Unee BB weer helemaal fit

Jessica von Bredow-Werndl, hier met Unee BB. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Jessica von Bredow-Werndl moest zich afgelopen weekend noodgewongen afmelden voor deelname aan de Wereldbekerfinale in Omaha. Op de luchthaven Schiphol kreeg Unee BB (v. Gribaldi) vlak voor vertrek koliek, waarop de Duitse topamazone besloot geen risico te nemen. De zestienjarige KWPN'er is nu weer helemaal fit, zo laat de Duitse amazone op Facebook zien.

Von Bredow was met haar moeder en groom eerder vooruit gevlogen naar Omaha. Inmiddels is ze weer terug in Duitsland en heeft op de renbaan weer een ritje gemaakt met haar Gribaldi-zoon.

Zwangerschapsverlof

De Duitse topamazone gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Daarna is het de bedoeling dat de talentvolle KWPN-merrie Zaïre E  (v. Son de Niro) het stokje van Unee BB gaat overnemen.


Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook