Ga naar hoofdinhoud

Valentina Truppa wint Grand Prix Special

Valentina Truppa hier met Eremo del Castegno

Vanavond won de Italiaanse Valentina Truppa met Fixdesign Eremo del Castegno (v. Rohdiamant) de Grand Prix Special in het Glock Horse Performance Center in Treffen. Marc Boblet stelde voor Frankrijk de tweede plaats veilig terwijl de Belgische Claudia Fassaert derde werd. 

Truppa liet met een score van 77,521% genoeg ruimte tussen zichzelf en Marc Boblet, die met Noble Dream Concept Sol (v. Caprimond) tweede werd na een proef die goed was voor 73,625%. Claudia Fassaert en de dertienjarige De Niro-dochter Donnerfee verdienden hun derde plaats met een score van 72,104%.

Er namen geen Nederlanders deel aan deze proef. Morgen starten Hans Peter Minderhoud, Seth Boschman en Christianne Goes in de Intermediate I Kür. Machteld Hoeflake, Danielle van Mierlo en Lotje Schoots wagen zich aan de Grand Prix Dressage U25 en Edward Gal start samen met Seth Boschman in de afsluitende Grand Prix Kür.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook