Ga naar hoofdinhoud

Van Baalen voert Lichte Tour aan met Ratzinger

Marlies van Baalen met Ratzinger Foto Melanie Brevink

In de Prix St. Georges presteerde Marlies van Baalen afgelopen weekend in Emmeloord sterk met Ratzinger. De combinatie, die op Outdoor Gelderland ook al internationaal succesvol aan de start kwam, behaalde in Emmeloord net geen 75%. Haar score van ruim 74% was echter ruimschoots voldoende voor de eerste plek.

Van Baalen werd gevolgd door Femke Beljon met Zoraïda, die in de Intermédiaire I won. In de Intermédiaire II kwam Ingeborg Klooster aan kop met haar Fries Hoppe van de Demrostables. Vai Bruntink won in het ZZ-Zwaar tweemaal zeer overtuigend met schimmelmerrie Pavo’s Babushka. Denise Hoogzaad met Apoint en Bart Bax met Adagio wisselden stuivertje om de tweede en derde plek.

Klik hier voor alle uitslagen.

Lees morgen meer in De Paardenkrant.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook