Ga naar hoofdinhoud

Van Liere net naast winst met Hexagon’s Roumanda

Foto: Arnd Bronkhorst www.arnd.nl

Dinja van Liere en Hexagon's Roumanda moesten zojuist, in de U25 Grand Prix, de thuisrijdende Diana Porsche met een klein verschil voor laten gaan en eindigden op de tweede plaats. De Zwitserse Jessica Neuhauser werd derde en Romy Peijen eindigde net naast het podium.

De negentienjarige Salzburgse Diana Porsche toonde met haar twaalfjarige Oldenburger Di Sandro, die ze pas sinds december vorig jaar onder het zadel heeft, een solide proef en ze won met 68,116 %. “Ik wilde altijd al eens hier rijden en om dan ook nog te winnen is een droom die vandaag is uitgekomen!”, aldus Diana Porsche – die 2014 in Salzburg als Rookie of the Year 2014 benoemd werd – voordat ze onder luid gejuich van haar fanclub de ereronde reed.

Gisteren gewonnen, vandaag op de tweede plaats en daarmee zeer succesvol onderweg was ook Van Liere. Met de zeventienjarige Rubiquil-dochter behaalde ze vandaag een score van 67,233 % en Neuhauser kreeg met de dertienjarige Ferrero Kiss een totaal van 66.442%.

Peijen en de zeventienjarige Jazz-zoon Rex  scoorden 66.140% en de top vijf werd compleet gemaakt door de Duitse amazone Kathleen Keller met de vijftienjarige Dick Tracy met een totaal van 66.093%.

Kyra Klinkers en Melanie Mouthaan eindigden met Tara en Wilke C van de Wijdewormer op de zesde en zevende plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook