Ga naar hoofdinhoud

Van Rooij, Schreven en Huijbregts uitschieters in Liempde

Jill Huybregts met Zamacho Z
Mooie resultaten vandaag in Liempde voor enkele Subtopcombinaties. Hoewel de 70%-grens niet werd doorbroken keerden verschillende ruiters ongetwijfeld tevreden huiswaarts. Dat gold in ieder geval voor Jill Huijbregts, die pas voor de tweede keer U25 startte met haar zelf opgeleide EventZ Zamacho Z (v. Rousseau). De hoogbenige, elegante bruine bracht zijn amazone naar 68,37% en het oranje lint in de klasse, die gecombineerd werd met de Intermédiaire A en B.

Ook Jenny Schreven en Arthur van Rooij gingen met prijzen aan de haal, maar dan in de Lichte Tour. Schreven eiste de zege op in de Prix St. Georges met haar Métall-nakomeling Wings H en zij scoorden 67,63%. In deze rubriek ging het rode lint naar Van Rooij, die met Bijan (v. Lord Loxley) op 64,93% bleef. In de Intermédiaire I wisselde het duo stuivertje en reed Van Rooij de hoogste dagscore bij elkaar: 69,34%. Schreven reed zich hier met 65,72% naar de tweede prijs.

Het ZZ-Zwaar kende opnieuw weinig voldoende scores. Proef 36 leverde alleen voor de vier prijswinnaars een winstpunt op. Lieke van Dommelen en Valentino (v. Polansky) trok aan het langste eind en scoorde met 64,43% het hoogst. Vlak daarachter kwamen Monja Bonekamp en Vidocq (v. Pacific). In proef 35 eiste de laatste 65,00% en de overwinning op.

Tekst: Sanne Voets

Bron: Horses

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.